Interactieve rondetafel

Interactieve rondetafel gemodereerd door Eveline Kersten (Social Innovatiecentrum Werkgeluk).

Onderwerpen o.a.:

  • De rol van een vitaliteitsmanager en bijbehorende verantwoordelijkheden.

  • Eventuele barrières bij het implementeren van vitaliteitsprogramma’s.

  • Meten van effectiviteit van vitaliteitsprogramma’s.

  • Belangrijke trends of innovaties.

Marjolein Janssen

Program Manager Health and Wellbeing (Philips)

Marjolein Janssen heeft een achtergrond in de master Work, Health, en Career Universiteit Maastricht. Ze heeft ervaring binnen Health and Wellbeing Consultancy en Onderwijs (zowel bij Fontys hogescholen en Tue). Ze is genomineerd voor ‘Vitality Manager of the year 2021’ en werkt al weer enkele Jaren bij Philips Nederland.

Peter Vossen

Directeur HR (Ergon)

Peter Vossen is meer dan 25 jaar werkzaam als HR professional. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in internationale bedrijven als PwC, Ericsson, Reed Elsevier en Springer Nature. Medio 2021 heeft Peter de switch gemaakt naar het sociaal domein. Hij werkt sinds twee jaar bij sociaal ontwikkelbedrijf Ergon als directeur HR. Ergon (ca. 2.700 medewerkers) begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzaam werk.

Mariska Baauw

Wellbeing specialist (ASML)

Mariska Baauw is Well-being specialist bij ASML. Ze heeft een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en Psychologie en werkt sinds 2009 bij ASML. Mariska is ook mindfulness trainer.

Marielle Volleberg

HR Director (imec)

Marielle is hoofd HR van Imec Nederland. Ze houdt zich onder meer bezig met het aantrekken van internationaal talent en zorgt er samen met haar team voor dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. Marielle heeft een achtergrond in Economie en heeft voor verschillende organisaties gewerkt, zowel in high-tech als in productie organisaties.

Vitaliteit als HR-opgave

De Workplace Vitality Hub organiseert in samenwerking met de High Tech Campus de rondetafel 'Vitaliteit als opgave voor HR”'.


Datum: 10 juli 2023
Tijd: 15:30 – 17:30 uur
Locatie: HTC-85, Workplace Vitality Hub