Over ons

Ons leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit. Nieuwe technologieën hebben daarbij een grote rol gespeeld. Met veelal een nadelige impact op onze vitaliteit in ons werken: we worden fysiek steeds inactiever en zijn vaker onderhevig aan stress. Maar deze (digitale) technologieën kunnen we ook gebruiken om op een slimme, gepersonaliseerde manier een vitale leefstijl in ons werken en onze werkomgeving te ondersteunen!

Om een positief keerpunt te bewerkstelligen in de vitaliteit van de werkende mens hebben founding partners Fontys, imec, TNO, TU/e, HTCE en Twice de Workplace Vitality Hub opgericht. De hub is gevestigd in het gebouw (smart office) High Tech Campus 85. Hier combineren de oprichters hun uitgebreide kennis en ervaring om - samen met partners uit het bedrijfsleven - tot concrete, innovatieve en doeltreffende oplossingen te komen voor een vitale werkomgeving.

Technologie slim inzetten op vitaliteit

In een real life setting (living lab) onderzoeken en ontwikkelen we in dit kantoorpand nieuwe technologieën en toepassingen daarvan. Daarbij staan de werkende mens en zijn behoeften daadwerkelijk centraal. Met inzet van slimme (intuïtieve) technologieën streven we ernaar werknemers vitaler en gebouwen gezonder te maken, resulterend in beter presterende mensen, gebouwen en bedrijven.

Impact creëren door samenwerking in de Hub

De unieke complementariteit van de onderzoeks- en bedrijfspartners stelt ons in staat de gehele waardeketen van innovatie en (new) business development te betrekken. Daarmee ontstaat een verbonden, sterk en open innovatiesysteem met een concrete experimenteer-, ontwikkel-, ervarings- en showcaseplek waarmee we zowel regionale als internationale impact creëren op economisch en sociaal niveau.


Wil je de mogelijkheden om deel te nemen in Hub verkennen?