Founding partners

De Workplace Vitality Hub is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de onderstaande partners. Wilt u ook partner worden? Lees dan hier meer over de mogelijkheden.

Partners

Gerard Huiskes

Ahrend

“‘Wij geloven dat een vitaliserende werkomgeving talent aantrekt, de medewerkersbevlogenheid verhoogt en daarmee cruciaal is voor het succes van organisaties."

Jeroen Groenen

Beyond Eyes

“Actief meewerken en bijdragen aan nieuwe en bewezen innovaties, die bijdragen aan de vitaliteit van gebouwgebruikers, maakt dat dat de Workplace Vitality Hub voor ons een uniek samenwerkingsverband is dat moet leiden tot baanbrekende oplossingen die bijdragen aan ons doel: building happy people."

Remmelt van der Woude

CTOUCH

"Door met elkaar te experimenteren in een ecosysteem qua technologie en eindgebruikers versnellen we de time to market. "

Filip Roscam

Eyrise

"Deze mogelijkheid tot kruisbestuiving tussen verschillende industrietakken maakt het niet alleen boeiend, maar gaat vrijwel zeker nieuwe inzichten opleveren die het welzijn van werknemers gaat verbeteren."

Peter van Vliet & Stijn van Arendonk

Hago Next

“Het is een sterk samenwerkingsverband tussen gelijkgestemden waarin ieder vanuit zijn eigen specialisme en expertise zijn unieke bijdrage levert aan dezelfde stip op de horizon: de vitale werkplek."

Michele Periquet en Firouze Zeroual

Reset Yourself

“Reset Yourself is a science-based personalised health tech solution. We love to collaborate with like minded people to find different and better ways to improve vitality. And find solutions from the core and not just bandaids. We are stronger together."

Rob van Gemert

Spacewell

“Spacewell neemt met heel veel enthousiasme deel aan dit project. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met de andere partners complementaire oplossingen kunnen ontwikkelen en positioneren die bedrijven helpen vitalere werkomgevingen te creëren."

Erik Plasmans

Zens Wireless Charging

“Zens staat voor: aandacht voor het geheel, focus op een deel. Met onze innovaties werken we samen met andere bedrijven aan een betere, gezondere en vitalere werkplek."

Werken op een van de vitaalste hightech hotspots in de Brainportregio

Workplace Vitality Hub biedt jou een toffe eigen vaste en maandelijks opzegbare werkplek. In de Workplace Vitality Hub op de High Tech Campus Eindhoven, nummer 85, heb je een werkplek voor € 300,- per maand.

Wilt u als organisatie bijdragen?

Neem contact op om uw innovatieve bijdragen te leveren!