Vitale medewerkers die met plezier en energie hun werk doen ervaren minder stress, een lagere werkdruk en zijn slagvaardiger. Kortom: zij presteren beter en brengen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Wij vinden het bij MAAS dan ook belangrijk om een actieve en gezonde levensstijl te bevorderen. Met ons vitaliteitsbeleid VITALITY@WORK bieden wij verschillende concepten die inspelen op vitaliteit en waar ruimte is voor een heerlijk verwenmoment. Treat yourself well.

Benieuwd hoe onze producten een rol kunnen spelen in het realiseren van vitale medewerkers? Bekijk dan snel onze brochure!

George Schoof, CCO MAAS Company

"Wij geloven dat mensen meer uit het leven halen als zij goed en verantwoord eten en drinken. Mensen die zich goed voelen presteren beter en brengen uw organisatie naar een hoger niveau. Bij MAAS voelen wij ons daarom verantwoordelijk voor de producten en diensten die wij onze klanten en haar gebruikers aanbieden. MAAS wil een actieve en gezondere levensstijl bevorderen, waarbij ook ruimte is voor een heerlijk verwenmoment.”