Vitaliteit van medewerkers draagt voor een groot deel bij aan het succes van organisaties. Genoeg en actief bewegen is essentieel om werknemers fysiek en mentaal vitaal te krijgen en te houden. Digitalisering en hybride werken maken het voor werkgevers echter steeds uitdagender om hier aan bij te dragen.


Fittar heeft een unieke oplossing gecreëerd om medewerkers thuis en op de werkvloer op een leuke laagdrempelige manier actief in beweging te krijgen: de Fittar Playground.

Dit is een combinatie van innovatieve hardware en een virtuele omgeving met content met interactieve Exergames en meer dan 1.500 On Demand Fitnessvideo’s. Deze omgeving kan geheel in de look & feel gemaakt worden van de corporate branding en ook kan men eigen content plaatsen gericht op vitaliteit om nog meer interactie te creëren met medewerkers rondom het item vitaliteit.


Robert Ranzijn, CEO Fittar

"We willen graag onderzoeken hoe we bewegen op de werkplek met content van onze Smart Box zo veel mogelijk kunnen stimuleren en een zo optimaal mogelijke gebruikersbeleving te creëren.
Daarom zijn we partner van de Workplace Vitality Hub, kennisdrager van nieuwe technologie op het gebied van vitaliteit. Met de kennis en ervaring van alle founding partners binnen WPVH komen we tot concrete innovatieve en doeltreffende oplossingen voor een vitale werkomgeving. Daarmee is Workplace Vitality Hub een ideale partner voor ons en een logische stap naar succes!"