Eyrise

eyrise® bevordert de leefbaarheid op kantoor en in de samenleving door middel van dynamisch schakelend glas. Het bevordert permanente toegang tot daglicht maar zorgt terzelfdertijd voor privacy of zonnebescherming achter glas. Ideaal voor een gezonde kantooromgeving.

Schakel eenvoudig tussen sociale interactie of privacy

Het kantoor is nu meer dan ooit een ontmoetingsplaats. Sociaal contact en samenwerking leveren nieuwe ideeën. Weg met hokjesdenken. Of toch niet? Soms heb je een hokje nodig om te denken, of een plaats om die nieuwe ideeën op een confidentiële manier met elkaar te delen. eyrise® i350 Invisible Privacy Glazing gedraagt zich als gewoon glas, tot je het in 1 seconde schakelt naar translucent privacy  glas, op basis van een laagje vloeibare kristallen in het glas.


De sleutel tot duurzaamheid

eyrise® zonnewerend glas op basis van vloebare kristallen schakelt naar een donkere toestand bij meer zonneschijn. Hoezo is dat meer duurzaam? Zonder mechanische zonneweringssstemen die veel onderhoud vragen, zorgt eyrise® ervoor dat minder hitte of storende lage zon in het gebouw kunnen binnendringen. Dit reduceert CO2 uitstotende koelingssytemen en creëert een werkomgeving die ook nog eens zorgt voor minder absenteÏsme.
eyrise® helpt je om een betere score te behalen op duurzaamheids-certificiëringen.