Beyond Eyes

Beyond Eyes biedt een totaaloplossing voor slim gebouwbeheer. Met experts op gebied van gebouwinrichting, energiemanagement, vitaliteit, duurzaamheid en schoonmaak. Dit doen we door het slim inrichten van een duurzame en gezonde werkomgeving.


De slimme ogen van jouw pand

Beyond Eyes, een initiatief van Heijmans en CSU, gelooft dat iedereen recht heeft op een gezonde, veilige en duurzame werkomgeving die continu verbeterd wordt. Dit realiseren wij door de combinatie van slimme technologie, data, advies en uitvoering. Onze diensten zijn de slimme ogen van jouw pand. Een technologische aanvulling die verder reikt dan het menselijke oog kan zien. Wij zien waar moet worden schoongemaakt, welke ruimtes bezet zijn, waar de luchtkwaliteit geoptimaliseerd moet worden en waar energie bespaard kan worden. Zo creëren wij een omgeving waarin iedereen graag wil verblijven en werken. Want dat is wat wij doen: Building Happy People.

Daarvoor hebben wij vier diensten: BE Equipped voor een (werk)omgeving passend bij de activiteiten), BE Energized voor een (werk)omgeving die duurzaam en verantwoord met energie omgaat, BE Clean voor een datagedreven kijk op schoonmaak en schoonhouden, BE Vital voor een gezond gebouw met comfortabel klimaat dat bijdraagt aan de vitaliteit van iedereen.

Haal meer uit je pandgebruikers

Verbeter het binnenklimaat van je pand. Juiste omstandigheden zorgen voor het verhogen van welzijn, tevredenheid en productiviteit. Met BE Vital regel je het in.


Een gezonde lucht en een aangename temperatuur. Het zijn belangrijke voorwaarden voor tevreden en gezonde pandgebruikers. En daardoor krachtige katalysatoren voor stijging van output en daling van verzuim. Weet jij hoe jouw gebouw hier op scoort?


Met BE Vital krijg je inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO₂-gehalte in ruimtes. Sensoren monitoren of gebouwgebruikers onder de juiste omstandigheden kunnen verblijven en werken. Inzicht in de data en beleving van gebruikers, tezamen met ondersteuning en aanpassingsvoorstellen van onze experts, helpen je om het binnenklimaat te verbeteren. On the spot, on demand. Wel zo comfortabel.