Ahrend

Ahrend creëert vitaliserende werkomgevingen en hoogwaardige meubellijnen die wereldwijd direct aan de klant worden geleverd. 

De meubellijnen en ruimtelijke oplossingen van Ahrend zijn ontworpen om de medewerkers-bevlogenheid te verhogen en het welzijn en de productiviteit van de medewerkers te verbeteren. De producten blinken uit door de duurzaamheid en het tijdloze Dutch Design.

Een comfortabele werkplek

Nu veel organisaties hybride werken, is ruimte om in alle rust te
videobellen onmisbaar geworden. Met de Qabin Collection creëer je afzonderlijke ruimtes in een open werkomgeving. Iedere box op zich vormt een comfortabele werkplek waar één of meer medewerkers zich kunnen afsluiten van hun omgeving. Om te (video)bellen bijvoorbeeld, om samen te werken of juist geconcentreerd te werken.

Gerard Huiskes, innovatiemanager:

“Gezonde en inspirerende werkomgevingen maken werknemers gelukkiger, gezonder én effectiever. Als ervaren internationale kantoorinrichter hebben we veel kennis van het vormgeven van vitaliserende werkomgevingen. Wij zien dat veel Ahrend innovaties en slimme technologie naadloos aansluiten op de behoefte van de eindgebruikers. Deze ervaringen willen we ook met wetenschappelijke studies en eigen onderzoeken onderbouwen.” 

“Wij zijn ervan overtuigd dat we op basis van de resultaten uit de onderzoekslijnen van de Workplace Vitality Hub onze eigen producten en diensten kunnen verbeteren, maar ook samen met de andere partners oplossingen kunnen ontwikkelen die bedrijven helpen vitalere werkomgevingen te creëren."