Outdoor Office Day

Op donderdagochtend 15 juni verzamelden onze student-onderzoekers zich voor een stand-up meeting om de voortgang van hun werk te delen. Maar deze keer gingen we naar buiten!  

Vergaderen op het balkon

We omarmden het idee van de Outdoor Office Day door onze vergadering te houden op het balkon van de Hub, waardoor een verfrissende en inspirerende omgeving ontstond voor samenwerking.

Dit was een bijzondere editie van onze vergadering, omdat de studenten op dit moment hun pitches voorbereiden voor het aankomende Chats&Drinks-evenement op 22 juni. Tijdens deze bijeenkomst zullen onderzoekers hun bevindingen presenteren aan elkaar en aan de partners van de Hub.

Wij geloven dat buiten de traditionele kantooromgeving werken creativiteit prikkelt, het welzijn bevordert en innovatie stimuleert. Door het omarmen van het initiatief OutdoorOfficeDay, verleggen we de grenzen van hoe werk kan worden uitgevoerd.

Laat je inspireren door de groene omgeving en ontdek hoe een andere werkomgeving je creativiteit, productiviteit en welzijn kan stimuleren.