WorkPlace Xperience 2024

Ervaar de gezonde en duurzame werkomgeving bij de WorkPlace Xperience. Dit is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving.


Datum: 16 & 17 april 2024
Locatie: Van Nelle fabriek, Rotterdam

Wat is de Xperience?

Dit is dé gelegenheid voor professionals uit de wereld van Human Capital, Workplace Management en Real Estate om elkaar te ontmoeten en inspireren. Deel kennis met Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers die deel uitmaken van deze energieke community.

De Work Place Xperience is de plaats om antwoorden te vinden op actuele vragen als:

• Hoe houden we onze medewerkers gezond en gelukkig?

• Hoe richten we een optimale hybride werkomgeving in?

• Hoe implementeren we de juiste technologische innovaties?

• Hoe creëren we een duurzame werkomgeving?

Horen, zien, beleven, ontmoeten, delen en doen staan deze dagen centraal. Laat je verrassen door de nieuwste innovaties en projecten en ontdek hoe jij zelf een duurzame en gezonde werkomgeving kunt creëren.

Heroes @ Work: het thema van de WorkPlace Xperience 2024

Helden tonen lef, daadkracht en doorzettingsvermogen. Zij laten zich niet uit het veld slaan bij tegenslag en blijven hun ambities nastreven. Ook helpen ze anderen om het bijltje er niet bij neer te gooien en het vuur weer aan te wakkeren. Deze stappen zijn essentieel om een duurzame werk- en leefomgeving te creëren.