Vitaal werken: van kennis naar praktijk

Datum: 28 mei 2024
Tijd: 09.00-13.00u
Locatie: Workplace Vitality Hub

Ons werkende leven is de afgelopen decennia sneller veranderd dan ooit. Nieuwe innovaties hebben daarbij een grote rol gespeeld. Met veelal een nadelige impact op onze vitaliteit in ons werken: we worden fysiek steeds inactiever en zijn vaker onderhevig aan stress. Maar deze innovaties kunnen we ook gebruiken om een vitale leefstijl op een slimme, gepersonaliseerde manier in ons werken en onze werkomgeving te ondersteunen!

 

Tijdens het Vitaal werken: van kennis naar praktijk event op 28 mei, gaan we dieper in op de laatste ontwikkelingen rondom vitaal werken. Dit doen we aan de hand van de drie research roadmaps van de Workplace Vitality Hub: physical Office environment, Data driven office environment en Mental health research. Drie themaleiders zullen delen wat zij momenteel in hun roadmap aan het ontwikkelen zijn. Daarna vertalen we deze verdiepende kennis naar de praktijk middels praktijkverhalen en studentenprojecten. Er is tijdens het event voldoende ruimte voor het delen van jouw ervaringen.

Sprekers

Bernard Grundlehner - What’s next in Data Driven Office Environment?: Ontdek de toekomst van data-gestuurde kantooromgevingen en hoe deze ons werk en welzijn beïnvloeden.

Eveline Kersten - In need for Mental Health: Hoe positieve psychologie en welzijnsbenaderingen de mentale gezondheid van werknemers kunnen bevorderen.

Een 3e inspirerende spreker wordt later bekend gemaakt.

We sluiten deze inspirerende dag af met een gezamenlijke lunch.

 

PROGRAMMA

09.00 uur             Inloop

09.30 uur             Start programma

12.00 uur              Lunch

13.00 uur              Einde event

 

Vitaal werken: van kennis naar praktijk is een gezamenlijk initiatief van Ahrend, Zens, CTouch, Smart Workplace en Workplace Vitality Hub.