Start nieuwe studenten

In september draait alles om verbinding. Nieuwe studenten betreden onze hub en voegen zich bij een diverse groep gelijkgestemden. Samen delen ze een gemeenschappelijke ambitie: het creëren van een werkomgeving waarin welzijn en technologie samenkomen.

Kennismaking

September begint met een warm welkom voor de nieuwe studenten die hun onderzoeksproject of afstudeerstage starten bij ons in de hub. Het is een kans om vragen te stellen, deel te nemen aan discussies en geïnspireerd te raken door hun nieuwsgierigheid.

In een 'vitale' setting kunnen studenten kennismaken met het werkveld waarin zij terecht kunnen komen na hun studie. De onderzoeksopdracht biedt een praktijkgerichte leeromgeving die de gelegenheid biedt om kennis te maken met diverse onderzoeksmethodes en multidisciplinaire samenwerking.

Onderzoeksproject of afstudeerstage

Een op maat gemaakte begeleiding wordt geboden aan studenten gedurende deze fase. Het biedt hen de keuze om de thematiek van hun onderzoeksopdracht te bepalen, waardoor zij de kans krijgen om te leren van andere disciplines en hun professionele vaardigheden en persoonlijke interesses verder te ontwikkelen. Bovendien zullen studenten de gelegenheid hebben om hun netwerk uit te breiden, aangezien zij deel uitmaken van een projectteam waarin studenten van verschillende opleidingen participeren, zoals Industrial Design, Master Healthy Ageing, Human Resource Management, Toegepaste Psychologie, Data Science, Bouwkunde en Sportkunde.

We trappen af op 6 september, wanneer de studenten kennismaken met de Hub en haar onderzoeksonderwerpen (“Challenges”). Op 14 september is het aan de studenten om het door hen gekozen onderwerp te pitchen aan de betrokken partners van de Hub.

Wil je een voortrekkersrol spelen in het combineren van gezondheidsbevordering en technologie? Als student bij de Workplace Vitality Hub werk je samen met topexperts aan onderzoek naar innovatieve oplossingen voor een vitale werkomgeving. Dit is een unieke kans om praktijkervaring op te doen en je professionele netwerk uit te breiden. Meld je aan door contact op te nemen met info@workplacevitalityhub.nl.