Mental Health Habits Event

Datum: 23 mei 2024
Tijd: 10.00-11.45u
Locatie: High Tech Campus, Evenementenplein bij de Strip

Ben je benieuwd hoe je je personeel meer energie kunt geven? En hoe je burn-out klachten en verzuim onder jonge medewerkers? Kom dan naar het Mental Health Habits event op 23 mei.

Over de sprekers

Dit evenement, georganiseerd door de Workplace Vitality Hub, is gewijd aan het mentale welzijn van werknemers. Twee inspirerende sprekers nemen je mee in de wereld van mentale gezondheid.

Alexander Stolze, Head of Vitality Benelux ING, neemt ons mee in een overview van de totstandkoming en implementatie van een programma om vitality in de flow van werk te brengen. Het programma is gericht op het reduceren van stress en het creëren van een energieke en high-performing workforce.

Joep van den Eerenbeemt, Business Developer TNO, zal dieper ingaan op de "1e 1000 werkdagen aanpak" om werkgevers, scholen en jonge werknemers samen te brengen zodat nieuwe werknemers gelukkiger en effectiever kunnen werken!

Programma

10.00 Ontvangst op het evenemententerrein (The Strip)

10.30 Introductie - Eveline Kersten, onderzoeksleider Mental Health Workplace Vitality Hub

10.40 Alexander Stolze, Hoofd Vitaliteit Benelux ING

11.00 Joep van den Eerenbeemt, Business Developer TNO

11.20 Q&A's en introductie Vitality Boost Market (pitches)

11.45-13.15 Gelegenheid om de Vitality Boost Market te bezoeken

Bezoek de Vitality Boost Markt

Op de Vitality Boost Market ervaar je een bruisend aanbod van gezondheids- en wellnessproducten, ontworpen om uw welzijn te verhogen en een levendige levensstijl te inspireren. Het is de ultieme bijeenkomst waar voeding, geest, technologie en sport samenkomen om u in staat te stellen uw beste zelf te worden. Er zullen demo's en aanbiedingen zijn van verschillende aanbieders van vitaliteit en gezondheid.

Het Mental Health Habits evenement wordt georganiseerd door de Workplace Vitality Hub, TNO Healthy Living and Work en ONVZ. De Campus Vitality Boost Market is een gezamenlijk initiatief van Workplace Vitality Hub, High Tech Campus Eindhoven, TU Eindhoven en Fontys.