Futureproof workplace: Innoveren om te excelleren

Op donderdag 21 september vindt het Facto Congres plaats, een jaarlijks evenement dat zich richt op facilitair management en werkplekstrategieën, met de nadruk op het creëren van toekomstbestendige werkomgevingen. Het centrale thema van het Facto Congres 2023 is 'Futureproof workplace'. Via praktijkcases en inspirerende keynote sprekers verkent het congres thema's zoals duurzaamheid, datagedreven dienstverlening en hybride werkmodellen, waarbij professionals worden geïnformeerd en geïnspireerd om effectief in te spelen op veranderende organisatiebehoeften en technologische ontwikkelingen.

Vitaliteit op kantoor

Hoe kan de werkplek op kantoren vitaliteit en gezond gedrag stimuleren op een prettige en intuïtieve manier? Onze Business Development Manager, Aad Vredenbregt, zal samen met George Schoof, Chief Commercial Officer bij MAAS International, als sprekers aanwezig tijdens het Facto Congres 2023!

Ze delen tijdens hun sessie Terug naar kantoor: zo kom je tot een vitale en gezonde werkomgeving’  interessante inzichten in hoe een Living Lab bijdraagt aan de innovatie op het gebied van vitaliteit. Samen met partners als TNO, Fontys Hogeschool en Ahrend testen zij in een Living Lab op de High Tech Campus in Eindhoven hoe verschillende elementen, waaronder de koffiebeleving, bijdragen aan het optimaliseren van de werkomgeving. Met de inzichten uit praktijkcases binnen het lab, helpen zij klanten als de Belastingdienst bij het realiseren van een vitale en gezonde werkplek.